Wie is Special Care?

Special Care is een toonaangevende specialist op het gebied van dieptereiniging van grootkeukens en sanitair.

Het team van professionals van Special Care maakt deel uit van EW Facility Services. Kenmerkend voor ons team is de professionaliteit van een grote organisatie en tegelijkertijd de flexibiliteit van een kleine organisatie. U heeft van het eerste gesprek tot evaluatie van de uitvoering, intensief contact met onze accountmanagers.

 
 

Waarom dieptereiniging?

Hoe zit het met plekken die aan het oog zijn onttrokken?

De moeilijk bereikbare plekken van uw grootkeukens en sanitaire installaties zijn vaak een broedplaats voor bacteriŽn. U loopt risico's op het gebied van hygiŽne en het risico dat de technische staat van uw apparatuur achteruit gaat. Dit kunt u voorkomen door periodieke dieptereiniging uitgevoerd door specialisten. Special Care is u hierbij graag van dienst!

 
 

Onze diensten

Welke werkzaamheden verstaan we onder dieptereiniging van grootkeukens?

Onze vakmensen reinigen en desinfecteren niet allen uw apparatuur, maar ook de vloeren ůnder en de betegelde wanden Šchter de afzonderlijke onderdelen. Ten behoeve van het reinigen demonteren wij uw keukenapparatuur voor zover mogelijk. Zo kunnen we zware vet-, kool-, kalk- en stoflaag verwijderen. Waar nodig vervangen we kitranden.

  • Uw apparatuur gaat langer mee
  • Het aantal storingen van uw apparatuur neemt af
  • Uw apparatuur functioneert beter en energiezuiniger na verwijdering van zware aanslag
  • De gezondheidsrisico’s verkleinen
  • Dieptereiniging draagt aanzienlijk bij aan het naleven van de HACCP regelgeving
 
 

Maar er is meer!

Welke werkzaamheden verstaan we onder dieptereiniging van sanitaire installaties?

Tijdens de dieptereiniging demonteren onze specialisten de onderdelen van uw sanitaire installaties zodat we alle fecale residu’s, urinezouten, vetafzettingen, roest en kalkaanslag kunnen verwijderen. Waar nodig vervangen we onderdelen en kitranden. Ook verhelpen wij kleine technische mankementen.

  • Het aanzicht verbetert aanzienlijk
  • Technische storingen veroorzaakt door kalkaanslag behoren tot het verleden
  • Installaties blijven ook op lange termijn optimaal bruikbaar
  • Het risico van onhygiŽnische situaties en besmettingsgevaar verkleint
 
 

Service

Allereerst inventariseren wij uitgebreid de hygiŽnische staat van onderhoud van uw grootkeukens en sanitaire installaties.

Vervolgens stellen we een rapport op met al onze bevindingen en aanbevolen maatregelen. Dit professionele advies is geheel vrijblijvend.

 
 

Nog meer!

Dieptereiniging door Special Care vindt uitsluitend plaats door medewerkers die beschikken over het diploma VCA.

Daarnaast zijn onze medewerkers specifiek getraind in het werken met materialen en reinigingsproducten te gebruiken bij een dieptereiniging. Onze reinigingsproducten zijn overigens allemaal biologisch afbreekbaar. Omdat wij graag de hoogste kwaliteit in uitvoering en service leveren, evalueren wij samen met u het resultaat van onze geleverde diensten.

 
 

Contact

Wilt u graag eens een oriŽnterend gesprek met ťťn van onze accountmanagers of bent u geÔnteresseerd in een vrijblijvend advies? Wij nemen graag contact met u op!